Homoljsko pivo

Na obroncima Homoljskih planina u selu Krupaja nadomak Krupajskog vrela, proizvodi se nepasterizovano i nefiltrirano lager pivo, nazvano upravo po tom planinskom lancu. Homoljsko pivo se proizvodi u mini pivari, koja je okružena netaknutom prirodom. Tako da uz  posetu pivari možete  uživati uz jedinstven ukus svetlog i tamnog piva direktno iz proizvodnje u prelepom miru prirodne lepote.

Homoljsko pivo je napravljeno je od ječmenog slada, hmelja, kvasca i čiste izvorske vode sa Krupajskog vrela. Sadrži 5,5 % alkohola.

Vaše je samo da dođete i da se uverite u jedinstven ukus piva koji se ne zaboravlja i da uživate u netaknutoj  prirodi Homolja uz ljubazne domaćine.

Kontakt: Aleksandar Miladinović mob: 063/ 72-99-329

Proizvodi i puni:  Aleksandar&Friendrich brewery doo Krupaja

www.homoljskopivo.rs

 

Priprema reportaže u Homolju

Sezona snimanja i predstavljanja turističke ponude opštine Žagubica i Homolja i dalje u punom jeku… Potajnica – intermitentni izvor, prerast Kasonje, Suvodolsko vrelo – saksofonijada, Vrelo Mlave – gastronomski specijaliteti, Krupajsko vrelo.

Uskoro na tv Bor

 

 

Homoljska pršuta

Homoljska pršuta predstavlja jedan od najukusnijih i jedinstvenih proizvoda u Homolju, pre svega po jedinstvenoj tehnologiji po kojoj se pravi. Proizvođač ovog vrsnog domaćeg specijaliteta, na području žagubičke opštine je Željko Milojković iz Krepoljina, po stuci veterinarski tehničar. Vaše je samo da dođete i da se uverite u jedinstveni kvalitet i ukus proizvoda koji se ne zaboravlja.

Kontakt: Željko Milojković, mob. 069/30-888-32

.

Хомољска пршута

Хомољска пршута представља један од најукуснијих и јединствених производа у Хомољу, пре свега по јединственој технологији по којој се справља.  Произвођач, овог врсног домаћег специјалитета, на подручју жагубичке општине  је Жељко Милојковић из Крепољина, по струци ветеринарски техничар.

.
Sitemap